Támogatott rendszerek

 
 

http://hu.wordpress.org

WordPress

WordPress egy szemantikai személyes publikációs platform (azaz blog) a hangsúlyt az esztétika, a webes szabványok, és a használhatóság helyezték. Támogatja: a több felhasználós kezelést, Kategóriák, Hozzászólások, könyvjelzők, RSS hírszolgáltatás, többféle API-kat, és a weblogokat.

   
   

http://drupal.hu

Drupal

A Drupal PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer, melyet Dries Buytaert fejlesztett ki. Manapság számos nagy látogatottságú oldalon használják, ilyen például a Spread Firefox, KernelTrap. Különösen népszerű az internetes közösségi oldalak létrehozásánál. A Drupal kategóriakezelő rendszere (taxonomy) rendkívül testre szabható, bármilyen tartalom osztályba sorolható, amit az oldal adminisztrátora hoz létre. Ez egy olyan funkció, amely megkülönbözteti a többi hasonló rendszertől. A beállítás után a taxonomy modul automatikusan osztályozza az új tartalmat. Az árnyoldala ennek az előnynek az, hogy a konfigurálás már összetettebb. Több esetben sok időt vesz igénybe a jól kiépített konfigurálás.

   
   

http://www.joomla.org.hu

Joomla

A Joomla! PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (Content Management System, CMS), mely a Mambo elágazásaként jött létre. A rendszer MySQL adatbázist használ az adatok tárolására. Tartalmaz RSS feed-et, híroldalt, blogot, fórumot, szavazást, naptárat, keresést és fordítást különböző nyelvekre.

   
   

http://www.zen-cart.com

Zen Cart

A Zen Cart e-kereskedelmi menedzsmentrendszer. PHP-bázisra épülő, MySQL adatbázist használó és HTML-összetevőket is használó nyílt forráskódú programrendszer. A Zen Cart különálló projektként az osCommerce-ből vált ki. Néhány modulja kísértetiesen hasonlít hozzá. Esztétikájában módosult, könnyen cserélhető sablonrendszerrel rendelkezik, új benne a ajándékkupon készítő és utalvány modul. A szállítás letöltéssel bővült.

   
   

http://www.oscommerce.com

osCommerce

Az osCommerce egy e-kereskedelmi, és online áruház program. Használható minden olyan Web-szerveren, amelyen PHP és MySQL van telepítve.

   
   

http://www.sugarcrm.com

SugarCRM

Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer relationship management - CRM) fogalma egy cég partnerei felé irányuló folyamatainak leírására vonatkozik. A CRM szoftver célja, hogy ezeket a folyamatokat támogassa, illetve hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A rendszerben szereplő adatokat a cég különböző részlegei és dolgozói érhetik el. Ez a rendszer egy ingyenesen elérhető CRM szoftver, amit most a tárhely szolgáltatásunk használata esetén egy kattintással telepíthet, és használhat.