SSL tanúsítvány

 

Az Sybell Informatika Kft. viszonteladója a legnevesebb SSL tanúsítványt kibocsátó külföldi vállalatoknak VeriSign, RapidSSL, GeoTrust, Thawte. 

 

 

Így olcsóbban jutsz hozzá a kiválasztott tanúsítványokhoz, mintha azt közvetlenül a kibocsátó cégtől szereznéd be. Segítünk, hogy a weboldalad biztonságos és megbízható legyen.

 

TIPP! Válaszd a Rapid SSL domain ellenőrzést, mert olcsó, a beüzemelése gyors, és megfelelő védelmet ad akár a kártyás fizetéshez is!

 

 
Domain ellenőrzés
Vállalati ellenőrzés
Több aldomainhez (Wildcard)
Kiterjesztett ellenrőzés
(Zöld böngésző címsor)
 
4 990 Ft/év
 
Wildcard
34 500 Ft/év
 
 
 
 
SSL123
13 200 Ft/év
SSL Web Server
28 500 Ft/év
 
EV Web Server
149 700 Ft/év
 
 
Secure Site
71 700 Ft/év
 
Secure Site EV
218 700 Ft/év
 
QuickSSL Premium
17 700 Ft/év
True BusinessID
26 700 Ft/év
 
TB ID with EV
45 000 Ft/év
  Megrendelem Megrendelem Megrendelem Megrendelem

Domain ellenrőzés
A single domain a legnépszerűbb tanúsítvány, mert a legolcsóbb, gyorsan használatba veheted, a legtöbb böngésző támogatja. Csak a domain nevet hitelesíti (a domain név mögött álló online vállalkozást és céget nem). Nem szükséges céges vagy egyéb dokumentum benyújtása. A szolgáltatás 24 órán belül használható.
Egy domainhez használható!
Pl.: - www.domain.hu, domain.hu (www nélkül), aldomain.domain.hu, www.domain.com, egyéb végződés
Felhasználás: Facebook alkalmazások, böngésző kompatibilitáshoz, webáruházakhoz.Vállalati ellenőrzés
A vállalati ellenőrzésű tanúsítvány, céget és a domain nevet hitelesít. Több esetben komolyabb (125,000 – 1,250,000 USD) biztosítási összeggel kárpótolják az SSL Certificate igénylőjét, ha bizonyíthatóan a titkosítás hibájából sérült az adatbiztonság vagy a weboldal feltörhetővé vált. A hitelesítéshez céges papírokra és okmányokra is szükség van. Az ellenőrzést, amit az SSL tanúsítványt kibocsátó külföldi vállalat végez el (a Sybell Informatika Kft. kizárólag közvetítő szerepet tölt be). A hitelesítési folyamat a céges adatok ellenőrzése miatt általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Felhasználás: Üzleti kommunikációhoz, weboldal hitelesítéshez.


Több aldomainhez (Wildcard)
Ez a tanúsítvány egy teljes domain tartomány minden aldomainjét hitelesíteni tudja. Kizárólag a domain nevet és aldomainjeit hitelesíti, a domain mögött álló céget vagy vállalkozást nem. Ha sok aldomaint szeretne hitelesíteni akkor a wildcard domain jelentős megtakarítást jelenthet, mert nem kell így minden egyes aldomain névhez külön tanúsítványt vásárolni. Egy domainhez és a hozzá kapcsolódó aldomainjeihez használató. Pl.: www.tarhelykeszito.hu, mindenaldomain.tarhelykeszito.hu, tarhelykeszito.hu, *.tarhelykeszito.hu
Felhasználás: Weboldalak és a hozzá kapcsolódó aldomainek hitelesítésére használható.


Kiterjesztett ellenrőzés
Ez a tanúsítvány a teljes körűen ellenőrzi a domain nevet és a mögötte álló vállalatot vagy céget. A tanúsítvány a cég adatait és domain nevet is hitelesíti, így a felhasználók lekérdezhetik, hogy ki áll egy weboldal mögött. Így ez a tanúsítvány adja a legnagyobb biztonságot és növelhető a weboldal irányába tanúsított bizalom is. A hitelesítési folyamat során szükség van az összes céges dokumentumra, az alapos ellenőrzés miatt 2-3 munkanapot is igénybe vehet a tanúsítvány igénylés.
A böngésző címsorában zöld színnel jelenik meg a webcím és a cégnév is.
Felhasználás: Pénzügyi szolgáltatóknak, állami portálokhoz önkormányzatoknak.

A tanúsítvány technikai működéséhez dedikált IP cím szükséges. Az IP cím éves díja 14 961 Ft+Áfa / év.
Az Tárhely Készítő-nél vásárolt Free, Minimal, Basic tárhely csomagok estén, az tanúsítvány beállításának 3 937 Ft+Áfa költsége van domainenként.
A tanúsítvány szolgáltatásokra 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk!